Маврово и Ростуша без отпад 20...

Oct 20, 2014 by

Во рамките на проектот “Македонија без отпад-2014″, Општина Маврово и...

повеке

Балкански фестивал во Измир...

Oct 20, 2014 by

Фолклорна група од Средното Општинско Училиште „Маврово – Ростуше“...

повеке

Одржани работни средби со пове...

Oct 20, 2014 by

Традиционалниот Балкански Фестивал кој се одржа во Турскиот град Измир...

повеке

Оглас за Ко-Модератор...

Oct 9, 2014 by

Оглас за Ко-Модератор 2014 Целта на програмата „Форуми во заедницата” е...

повеке

Почитувани граѓани...

Oct 3, 2014 by

До граѓаните на Општина Маврово и Ростуша, нашите браќа, сестри, роднини и...

повеке
Download mp3