Select Page

viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
4-ти Мај ден на општина Маврово и Ростуше
Thumbnail 1
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ!
ИЗВОР НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА И РАСКОШНА УБАВИНА.
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Информирај се и дознај

И З В Е С У В А Њ Е

Советот за Јавно Здравје како Работно тело на Советот на Општина Маврово и Ростуше ги известува граѓаните на Општината дека се во тек активностите за вршење анализа на исправноста на водата за пиење од водоводите и селските чешми ( за кои не е надлежно ЈПКД “МАВРОВО” од Маврови Анови) од поголемите населени места во Општината. Резултатите од спроведените анализи – после нивното добивање ќе им бидат достапни на граѓаните. Во месец Јуни беше реализирана првата етапа од Акциониот план за ставање под контрола на вектор преносливи заболувања со посебен осврт на комарци и крлежи. Беше извршена лаврицидна дезинсекција и...

Информирај се и дознај

Прекугранично возење велосипеди

Денеска, 19.06.2022 во рамките на проектот “Прекугранично возење велосипеди” се одржа настанот “Жировница Опен”. На овој настан присуствуваа членовите на проектниот тим, градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, локални водичи, МТБ водичи како и други љубители на планинскиот велосипедизам. Ова е финален настан на нашиот проект на македонска страна. Се одржа велосипеддка тура на планинските велосипедски патеки на Голема планина во село Жировница. Целта е ваков настан да се одржува годишно, и по завршувањето на нашиот...

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking