Министерот за транспорт и врск...

Aug 13, 2013 by

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески и градоначалникот на...

повеке

ECO GREEN FESTIVAL MAVROVO

Aug 11, 2013 by

Уште само неколку дена не делат првиот ECO GREEN FESTIVAL MAVROVO кој генерално е...

повеке

Донација за основното училиште...

Aug 6, 2013 by

Координаторот во р. Македонија на Турската Агенција за Соработка и...

повеке

По повод рамазанските пости ло...

Aug 6, 2013 by

По повод рамазанските пости локалната самоуправа организираше „ИФТАР“...

повеке

Градоначалникот Мехмеди главен...

Aug 6, 2013 by

Градоначалникот Мехмеди главен спонзор за славата во с. Битуше По повод...

повеке
Download mp3