Одбележан патронен празник на ...

May 27, 2015 by

Со богата културно – уметничка програма од страна на учениците од ОУ...

повеке

Здраствениот Дом – Росту...

May 22, 2015 by

Општина Маврово и Ростуше ги информира своите граѓани дека Здраствениот...

повеке

70 Години Основно Образование ...

May 8, 2015 by

Со богата културно – уметничка програма од страна на учениците од ОУ...

повеке

Свечено одбележан денот на опш...

May 8, 2015 by

Со богата културно – уметничка програма приредена од страна на...

повеке
Download mp3