Select Page

Author: fikret

Топол Културен Бран

Општина Маврово и Ростуше оваа година е дел од проектот „Топол Културен Бран„ фининсиран од страна на Министерство за Култура на Р. Македонија, со тоа што во рамките на истиот од страна на Општината ќе биде организиран и културен настан „Стенд ап„ комедија со Маријан Ѓорѓиески, кој ќе се одржи во Центарот на Ростуше на ден 30.07.2016 година со почеток во 21.00 часот. Се надевам дека и вие ќе бидете дел од овој...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking