екстерно тестирање за матурант...

Jan 29, 2015 by

Во Општинското Средно Училиште Маврово – Ростуше, екстерното...

повеке

10’та седница на советот...

Jan 23, 2015 by

Советот за јавно здравје како постојано тело на советот на Општина...

повеке

Средба со претседателите на ме...

Jan 21, 2015 by

Градоначалникот Мукрем Мехмеди одрржа работна средба со Претседателите...

повеке

Министерот за Транспорт и Врск...

Jan 20, 2015 by

Во рамките на посетата оствари работна средба со Градоначалникот Мукрем...

повеке

продолжува Ски сезоната „Мавро...

Jan 16, 2015 by

продолжува Ски сезоната „Маврово 2015“ Ски сезоната „Маврово 2015“ чиј...

повеке
Download mp3