Select Page

Tag: prezentacija

viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
4-ти Мај ден на општина Маврово и Ростуше
Thumbnail 1
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ!
ИЗВОР НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА И РАСКОШНА УБАВИНА.
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Информирај се и дознај

Информирај се и дознај

Договор со Министерство за култура

Градоначалникот Медат Куртовски во име на општина Маврово и Ростуше потпиша договор со Министерството за култура при Владата на Република Северна Македонија, претставувано од министерката за култура г-ѓа Бисера Костадиновска – Стојчевска.Со овој договор во вредност од 3.000.000 денари ќе се набави опрема за внатрешно уредување на реконструираното училиште во село Тресонче кое што ќе биде мултифункционален културен центар.Минатата година ова училиште беше реконструирано исто така со средства од Министерството за култура при што се врши целосна реконструкција на старото училиште и во иднина тоа ќе биде центар во кој што ќе може да се одржуваат бројни културни настани.Во...

Информации од Јавен Карактер

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

4-ти Мај 2023

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking