Select Page

Tag: Маврови

viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
4-ти Мај ден на општина Маврово и Ростуше
Thumbnail 1
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ!
ИЗВОР НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА И РАСКОШНА УБАВИНА.
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Информирај се и дознај

Повик за учество на дводневната едукативна работилница

Се повикуваат сите заинтересирани жители да учествуваат на дводневната едукативна работилница. Работилницата ќе ја води експертот за изработка и продажба на сувенири и традиционални еко производи, г-дин Ирвин Арнаудов. Истата е дел од активностите предвидени во проектот “ЕКО Тезги – дополнителна можност за промоција на локалните вредности и еко производите”. Преку овој проект, кој е финансиран од страна на проектната програма за Одржливо искористување на природните ресурси во Кораб-Коритник, Шара и Албанските Алпи, финансирана од страна на фондацијата CNVP (Connecting Natural Values and People), и PONT (Prespa Ohrid Nature Trust), беа изработени 4 типски еко тезги, наменети пред се...

Информирај се и дознај

Дводневната едукативна работилница

Претставници на локалното население и месните заедници од Ростуше, Требиште и Жировница ја следеа дводневната едукативна работилница на која господинот Ирвин Арнаудов, експерт за изработка и продажба на сувенири и традиционални еко производи, практично ги пренесе своите искуства.  Работилниците се дел од активностите предвидени во проектот “ЕКО Тезги – дополнителна можност за промоција на локалните вредности и еко производите”. Преку овој проект кој е финансиран од страна на проектната програма за Одржливо искористување на природните ресурси во Кораб-Коритник, Шара и Албанските Алпи, финансирана од страна на фондацијата CNVP (Connecting Natural Values and People), финансиски поддржана од Prespa Ohrid Nature Trust – PONT, беа изработени...

Информации од Јавен Карактер

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

4-ти Мај 2023

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking