Select Page

Category: конференција

viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
4-ти Мај ден на општина Маврово и Ростуше
Thumbnail 1
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ!
ИЗВОР НА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА И РАСКОШНА УБАВИНА.
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow
viber_image_2022-05-03_19-00-38-522
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
Thumbnail 4
previous arrow
next arrow

Информирај се и дознај

Квартални Извештаи

3. Квартален извештај – трет квартал 2021 K3 – tret kvartalDownload Kvartalen izveshtaj – tret kvartal 2021Download 2. Квартален Извештај Obrazec K1-MavrovoRostuse Obrazec K2-MavrovoRostuse Obrazec K3-MavrovoRostuse Квартален Извештај – прв квартал 2021 Извештај К3 прв квартал 2021 Извештај К3 втор квартал 2021Download Квартален извештај втор квартал 2021Download K2-2021 – втор...

Информирај се и дознај

Одбележан денот на општина Маврово и Ростуше

Општина Маврово и Ростуше со низа активности го одбележа денот на општината 4-ти Мај. Централната активност се одржа во спортската сала “Македонија” на која присусвуваа голем број на граѓани и преставници на институции. Свеќеноста беше збогатена со богата културно уметничка програма на која учествуваа фолклорни секции од општинските училишта, како и познати интерпретатори на Македонската народна...

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

Новогодишно обраќање

Galichnik Wedding 2018

Мавровско-Реканска убавина