Select Page

Author: Emsel Shabani

Одбележан денот на општина Маврово и Ростуше

Општина Маврово и Ростуше со низа активности го одбележа денот на општината 4-ти Мај. Централната активност се одржа во спортската сала “Македонија” на која присусвуваа голем број на граѓани и преставници на институции. Свеќеноста беше збогатена со богата културно уметничка програма на која учествуваа фолклорни секции од општинските училишта, како и познати интерпретатори на Македонската народна...

Read More

4 Мај – Денот на Општина Маврово и Ростуше.

Ве покануваме утре 04.05.2022 година (Среда) во 10:00 часот, да присуствувате на свеченоста која ќе се организира по повод 4 Мај – Денот на Општина Маврово и Ростуше.Свеченоста ќе се оддржи во спортската сала Македонија, покрај Радика.Ќе има организиран превоз од поголемите населени места до спортската...

Read More

Министерот на Труд и Социјална Политика Енвер Хусеин

Повереникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски имаше работна средба со Зам. Министерот на Труд и Социјална Политика Енвер Хусеин.На средбата беше разговарано за меѓусебната соработка и реализирање на заеднички проекти со кои ќе се подобрат условите за нашите...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2022

Службен-гласник-01.02-2022Download Службен-гласник-br-2Download Службен-гласник-бр.-3Download Службен-гласник-бр.-4Download Службен-гласник-бр.-5Download Службен-гласник-бр.-6Download Службен-гласник-бр.-7Download Службен-гласник-бр.-8Download Службен-Гласаник-бр.-10Download Службен-Гласанк-бр.-12-2022-Download...

Read More

Информации од Јавен Карактер

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

4-ти Мај 2023

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking