Ве покануваме утре 04.05.2022 година (Среда) во 10:00 часот, да присуствувате на свеченоста која ќе се организира по повод 4 Мај – Денот на Општина Маврово и Ростуше.Свеченоста ќе се оддржи во спортската сала Македонија, покрај Радика.Ќе има организиран превоз од поголемите населени места до спортската сала.