Select Page

Month: March 2021

Tender for Creation of Visitor Center

Општина Маврово и Ростуше го отвора овој повик за учество на тендер Volume 1 a14_declaration_honour_enDownload Download d4j1_fif_enDownload b8o1_admingrid_simp_enDownload d4j3_lefcompany_enDownload ds4k_techofferform_4dot6dot3_simpl_enDownload ds2_contractnotice_simpl_enDownload ds4b_itt_simpl_enDownload ds4c_tenderform_simpl_enDownload ds4i_selectionformfinancial_4dot4_simpl_enDownload ds4k_selectionformtechnical_4dot6dot5_simpl_enDownload ds4k_techofferform_4dot6dot2_simpl_enDownload Form 4.3_Power of attorneyDownload Volume 2 d4p_annexgc_enDownload ds4n_contract_simpl_enDownload ds4o_specialconditions_simpl_enDownload Volume 3 d4u_techspec_enDownload MAVROVO ROSTUSHE MKDownload MAVROVO ROSTUSHE ENDownload Volume 4 4ds4w_finoffer_4dot2_simpl_enDownload Volume 5...

Read More

Соопштение

СоопштениеСе известуваат сите Сопственици на имот на с. Галичник, дека на ден 29.03.2021 година (Понеделник), на тајно гласање ќе се избираат членови на Советот на Месна Заедница.Гласањето за избор на членови на Советот на МЗ, ќе се оддржи во Домот на Култура Ѓорче Петров (старо кино) од 07:00 до 19:00...

Read More
  • 1
  • 2

Информации од Јавен Карактер

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

4-ти Мај 2023

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking