Select Page

Month: January 2019

Градоначалникот Медат Куртовски одржа работна средба со Градоначалникот на околија Дибра Р. Албанија

Градоначалникот Медат Куртовски одржа работна средба со Градоначалникот на околија Дибра Р. Албанија Хајри Лачи за можно заедничко аплицирање на проекти на ЕУ од програмата за меѓугранична соработка. На средбата присуствуваа и претставници од НВО од Р.Македонија и Р. Албанија како и Претставници од бизнис секторот од двата региони. На средбата двете страни се договорија заедно да аплицираат проекти кој ќе бидат од интерес на своите граѓани а ќе допринесат за развивање на руралниот туризам во двата...

Read More
  • 1
  • 2

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking