Select Page

Month: January 2018

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2018

SG16-2018СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 1-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 2-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 3-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 4-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 5-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 6-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 7-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 8-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 9-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 10-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 11-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 12-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 13-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 14-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 15-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 16-2018 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 17-2018    ...

Read More

Градоначалникот Медат Куртовски оддржа работна средба со преставници на ЕВН – КЕЦ Струга

Градоначалникот Медат Куртовски оддржа работна средба со преставници на ЕВН – КЕЦ Струга. На средбата беше разговарано за честите прекини на дотур на електрична енергија, Превземените активности од страна на ЕВН КЕЦ Струга за реконструкција односно промена на електрични столбови, сноб кабли на територијата на Нашата Општина за минатата 2017 година, како и работи кои треба да се завршат во наредната 2018 година за подобрување на услугите кои ги дава оваа компанија на корисниците на нивните услуги т.е граѓаните. Од страна на Градоначалникот и службите на Општината беа укажани недостатоците, проблемите со старите електрични столбови, проблемите на кои наидуваат...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking