Select Page

Month: June 2017

Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП

Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП ИПА инвестициски грантови                                                               MSIP-NCB-071-17   Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. 767, од 31 Јануари, 2010 година (печатено издание) и објавена електронски на 06 Јануари, 2010 година. Република Македонија доби грант средства од Европската комисија во рамките на ИПА фондот за рурални инвестиции на Европската комисија за реконструкција и развој за Проектот за подобрување на општински услугите (МСИП) и има намера дел од добиените средства од овој кредит да ги искористи за...

Read More

Маврово Тура

Ве покануваме на овогодинешната манифестација „Маврово Тура“, која што по десетти пат ќе се одржи на 18-ти јуни 2017 година. Во рамките на манифестацијата предвидени се професионални и рекреативни трки околу Мавровското Езеро и падините на планината Бистра, со што љубителите на велосипедизмот ќе имаат можност да уживаат во природните убавини на регионот. Место на настан: плоштад, с. Маврово. Почеток на маратонските трки: 09:00 часот – Големиот маратон; 09:30 часот – Малиот маратон. 11:00 часот – Рекреативна трка околу Мавровското Езеро *Со купување на маица од настанот, присутните ќе имаат можност да се возат бесплатно на жичарницата до планината...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking