Select Page

Month: March 2017

С О О П Ш Т Е Н И Е !!!

С О О П Ш Т Е Н И Е !!!   Почитувани,   Ве известуваме дека Секторот за управување со ИПАРД фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Општина Маврово Ростуше и Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството ќе ги презентираат можностите и условите за користење на средстваста од новата ИПАРД Програмата 2014-2020 година замерките :   Инвестиции во физички средства на земјоделски стопанства Диверзификација на фармите и развој на бизнис (посебен акцент ќе се стави на рурален туризам)  Презентацијата ќе се одржи на 06.04.2017во 16.00 часот во Салата на Советот на Општина...

Read More

Службен Гласник 2017

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 1-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 2-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 3-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 4-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 5-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 6-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 7-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ-8-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ 9-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ-10-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ-11-2017 СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ-12-2017...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking