Select Page

Month: March 2015

Почитувани

Дозволете ми во мое лично име во името на Советот и граѓаните на Општина Маврово и Ростуша, на сите припаднички на понежниот пол да им го честитам овој празник посакувајќи им многу здравје , успех, одважност, среќа, храброст, што поголемо единство и што поголем жар и енергија во се што прават , бидејќи најпосле ова е милениум на жената и единствено со здрава свест и совест на секоја една жена може да се остави трага достојна на целото човечанство! Нека денешниот ден, но и сите останати во годината Ви бидат исполнети со внимание, почит и љубов од Вашите...

Read More

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

Формулари

4-ти Мај 2022

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking