Select Page

ЦЕНТАР ЗА ДИЈАСПОРА

ПОВИК ДО СИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ВО ДИЈАСПОРАТА ВО КОИ ЧЛЕНУВААТ ИСЕЛЕНИЦИ СО ПОТЕКЛО ОД ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ

Почитувани,Неодамна Општина Маврово и Ростуше и Владата на Република Северна Македонија потпишаа Договор за соработка во областа на Дијаспората, со кој е предвидено отворање на канцеларија за соработка со Дијаспората “ЦЕНТАР ЗА ДИЈАСПОРА”, кој ќе има функција да ги информира и помага нашите луѓе од дијаспората за сите нивни...

Информации од Јавен Карактер

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК НА ОПШТИНАТА

Пријави проблем, Закажи Средба, Прашај го градоначалникот.

4-ти Мај 2023

Galichnik Wedding 2018

Cross-Border Biking