Соопштение


Се известуваат сите Сопственици на имот на с. Галичник, дека на ден 29.03.2021 година (Понеделник), на тајно гласање ќе се избираат членови на Советот на Месна Заедница.Гласањето за избор на членови на Советот на МЗ, ќе се оддржи во Домот на Култура Ѓорче Петров (старо кино) од 07:00 до 19:00 часот!