Почитувани наши сограѓани,

Утре 4-ти Мај Општина Маврово и Ростуше во спортската сала “Македонија” ќе ја прослави 13 годишнината од своето постоење.
По тој повод упатуваме отворена покана до сите наши граѓани од Општината и целиот регион да бидат дел од овој голем настан за нас, со што би допринеле да поминиме уште поубави празнични мигови.

Со почит;