Општина Маврово и Ростуше го соопштува месното население од с. Скудриње дека поради смена на оштетена цевка од водоводната линија која доаѓа од с. Галичник денес 08.10.2018 и утре 09.10.2018 (Вторник) ќе биде во прекин дотурот на вода од овој извор.

Ви благодариме на разбирањето.