Почитувани наши сограѓани,

Ве известуваме дека на ден 27.08.2019 година (Вторник) во 15:00 часот во просториите на на Советот на Општина Маврово и Ростуше во с. Ростуше, ќе се одржи јавна расправа за намера за реализација на проектот „Реконструкција на локален пат во с. Скудриње“.

Го очекуваме Вашето присуство,

Со почит,

 

23.08.2019 година
Ростуше, 

Општина Маврово и Ростуше

Градоначалник
Медат Куртовски