ОУ Блаже Конески од Скудриње б...

Dec 24, 2018 by

Со многу хумор, драми, рецитали, ора и песни од страна на учениците од ОУ...

повеке

Општина Маврово и Ростуше во п...

Dec 10, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше во постапката за изготвување на нацарт Буџет...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Oct 24, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски и...

повеке

Меморандум за Соработка со Здр...

Oct 16, 2018 by

Градоначлникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски потпиша...

повеке

Хуманитарниот Концерт...

Oct 12, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше апелира до сите граѓани, да ја искористат...

повеке

Со голема почит кон загинатите...

Oct 12, 2018 by

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што...

повеке

Меморандум за соработка со Здр...

Oct 9, 2018 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски потпиша...

повеке

Оддржан состанок на колегиум н...

Oct 9, 2018 by

Оддржан состанок на колегиум на Општината со кој претседаваше...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Oct 8, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски имаше работна средба со лидерот на...

повеке

Општина Маврово и Ростуше го с...

Oct 8, 2018 by

Општина Маврово и Ростуше го соопштува месното население од с. Скудриње...

повеке

Градоначалникот, Медат Куртовс...

Oct 5, 2018 by

Градоначалникот, Медат Куртовски на сите учители, просветни работници од...

повеке

Сменети прозорите во ОУ Јосип ...

Oct 4, 2018 by

Сменети прозорите во ОУ Јосип Броз Тито во с. Врбјани. Со сменувањето на...

повеке
Download mp3