Прекугранично возење велосипеди

Sep 2, 2021 by

Прекугранично возење велосипеди

Денес 2.09.2021 се работи со полна пареа во Жарноска Голема Планина, Дешат, Прекугранично возење велосипеди.

Todays 02.09.2021 progres on Zarnoska Golema planina locality in the frame of Cross border biking project….

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3