Соопштение

Mar 26, 2021 by

Соопштение

Соопштение


Се известуваат сите Сопственици на имот на с. Галичник, дека на ден 29.03.2021 година (Понеделник), на тајно гласање ќе се избираат членови на Советот на Месна Заедница.Гласањето за избор на членови на Советот на МЗ, ќе се оддржи во Домот на Култура Ѓорче Петров (старо кино) од 07:00 до 19:00 часот!

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3