Известување

Sep 16, 2020 by

Известување
Известување,
Општина Маврово и Ростуше ги известува сите граѓани дека поради изведување на градежни активности – санирање на свлечиште на регионалниот пат Жировница – Дебар, во близина на индустриската зона под с. Скудриње, во периодот од 10:00 до 14:00 часот почнувајќи од денес во наредните 45 дена ќе биде целосно во прекин.
Регулирањето на сообраќајот во останатиот период ќе се одвива на една коловозна лента со помош на сообраќајна сигнализација (семафори).

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3