Започнаа градежните активности на локалниот пат во село Присојница

Nov 18, 2019 by

Започнаа градежните активности на локалниот пат во село Присојница

Започнаа градежните активности на локалниот пат во село Присојница
Градоначалникот Медат Куртовски и Претседателот на Совет Алил Алили беа на увид во село Присојница каде во моментов се изведуваат градежни активности рехабилитација, проширување и асфалтирање на дел од локалниот пат во ова населено место.
Вкупната вредност на овој проект изнесува 4.196.611 денари. Срествата се обезбедени од Влада на РСМ преку Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој.
Со реализација на овој проект решаваме уште еден проблем од инфраструктурата во Нашата Општина.
Аирлија да е!

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3