Општина Маврово и Ростуше ги известува своите граѓани

Oct 4, 2019 by

Општина Маврово и Ростуше ги известува своите граѓани

Почитувани,

Општина Маврово и Ростуше ги известува своите граѓани, дека поради технички зафати од страна на ЕВН – Македонија на ден 06.10.2019 година (недела) од 04:00 до 08:00 часот Општина Маврово и Ростуше (Долнорекански регион) ќе остани без напојување со електрична енергија.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3