11 Октомври Ден на оруженото востание на НОБ

Oct 11, 2019 by

11 Октомври Ден на оруженото востание на НОБ

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што ги дале своите животи во НОБ и Револуцијата.
Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски на сите граѓани на Република Северна Македонија им го честита празникот 11 Октомври Ден на оруженото востание на НОБ.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3