Честит 23 Октомври големиот државен празник

Oct 22, 2019 by

Честит 23 Октомври големиот државен празник

На сите Македонски граѓани нека е честит 23 Октомври големиот државен празник – Денот на Македонската Револуционерна Борба.

Градоначалник на
Општина Маврово и Ростуше
Медат Куртовски.

 

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3