Со голема почит кон загинатите борци, народни херои…

Oct 12, 2018 by

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои…

Со голема почит кон загинатите борци, народни херои и дејци и на сите што ги дале своите животи во НОБ и Револуцијата.
Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски на сите граѓани на РМ им го честита празникот 11 Октомври Ден на оруженото востание на НОБ.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3