Претседателот на Општинскиот Одбор на Сојузот на Борците од Гостивар…

Sep 13, 2018 by

Претседателот на Општинскиот Одбор на Сојузот на Борците од Гостивар…

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски имаше работна средба со Претседателот на Општинскиот Одбор на Сојузот на Борците од Гостивар Ратко Џиноски.
На средбата беше разговарано за продлабочување на меѓусебната одлична соработка како и можни активности за реновирање, санација и оддржување на сите спомен одбележја кои се наоѓаат на атарот на Нашата Општина, како и активности за нивно чествување.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3