Градоначалникот Медат Куртовски имаше работна средба со претставници од Хуманитарната…

Sep 18, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски имаше работна средба со претставници од Хуманитарната…

Градоначалникот Медат Куртовски имаше работна средба со претставници од Хуманитарната организација Еурохуман-Интернационал.
На средбата беше разговарано за активностите кои ги реализира оваа организација, начинот, формата и можностите за соработка помеѓу нашата институција и население со оваа организација, со цел ние како Општина а воедно и нашето население да допринесеме спрема нашите можности во борбата против гладот, во помош за децата со посебни потреби, деца без родители, самохрани мајки, изнемоштени лица и социјално загрозени семејства.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3