ФК Реканци го победи Градец со резултат од 6:3

Sep 23, 2018 by

ФК Реканци го победи Градец со резултат од 6:3

Денеска во Тетово Градоначалникот на Општината Медат Куртовски и секретарот Осман Сејдиу ги следеа натпреварите на фудбалскиот Клуб Реканци во ФФМ Детска Фудбалска Лига Запад.
ФК Реканци го победи Градец со резултат од 6:3.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3