Градоначалникот Медат Куртовски одржа средба со Градоначалникот на Равена Мичеле Де Паскале

Jun 22, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски одржа средба со Градоначалникот на Равена Мичеле Де Паскале

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски одржа средба со Градоначалникот на Равена Мичеле Де Паскале и Советничката Лина Тадеи.
На средбата присуствуваа и Претседателот на Советот Алил Алили како и директорот на Агенцијата за управување со одземен имот Фатон Асани, директорот на НП Маврово Самир Ајдини како и директорот на Агенцијата за иселеништво Никола Шалваринов.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3