Градоначалникот Медат Куртовски подпиша договор со Бирото за Регионален Развој…

Jul 16, 2018 by

Градоначалникот Медат Куртовски подпиша договор со Бирото за Регионален Развој…

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше Медат Куртовски подпиша договор со Бирото за Регионален Развој во вредност од 500.000 денари кои ќе се искористат за подготовка на урбанистички планови за населени места во општината.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3