Градоначалникот на Нашата Општина Медат Куртовски присуствуваше …

Jun 25, 2018 by

Градоначалникот на Нашата Општина Медат Куртовски присуствуваше …

Градоначалникот на Нашата Општина Медат Куртовски присуствуваше на спортско рекреативниот настан кој традиционално секоја година се одржува во Трентино Алто Адиге во Тренто Р. Италија.
Настанот беше организиран од страна на асоцијацијата Здружение Река. На овој настан Градоначалникот Куртовски имаше средби со многу наши сограѓани кои живеат и работат во Р. Италија а беа собрани на едно место се со една цел меѓусебно дружење. На овој настан исто така присуствуваа и Претседателот на Советот Алил Алили, директорот на Агенцијата за управување со одземен имот Фатон Асани, директорот на НП Маврово Самир Ајдини како и директорот на Агенцијата за иселеништво Никола Шалваринов.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3