Галичка Свадба 2018

Jul 4, 2018 by

Галичка Свадба 2018

Како секоја така и оваа година на падините на Бистра во древниот Галичник на територијата на Општина Маврово и Ростуше ќе ечат зурли и тапани.

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3