екстерно тестирање за матурантите во ростуше

Jan 29, 2015 by

екстерно тестирање за матурантите во ростуше

Во Општинското Средно Училиште Маврово – Ростуше, екстерното тестирање за матурантите се одвива непречено и без никакви проблеми.
Секој од матурантите полага по два предмета, проверката на постигнувањата ќе заврши до крајот на неделата а резултатите се очекува да се објават во првата недела од месец Февруари. 

image

Оваа година во ОСУ Маврово – Ростуше со екстерно тестирање се опфатени 38 матуранти. 
Учениците подготвени и очекуваат добри резултати. 

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3