Летен културен бран

Aug 21, 2014 by

Летен културен бран

image

Годинешното издание на избор на реканско-мавровска пита како дел од програмата „Летен културен бран“, која Општина Маврово и Ростуша ја организира четврта година по ред ќе се одржи на 23 Август (Сабота) во Ростуша. 

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3