Бајрам Шериф Мубарек Олсун.

Jul 28, 2014 by

Бајрам Шериф Мубарек Олсун.

Почитувани

Дозволете ми во Мое лично име и во името на Советот на Општина Маврово и Ростуша,

На сите наши браќа, сестри роднини и пријатели на сите Муслимани ширум светот да ви го честитам Рамазан Бајрам со желби за многу здравје, среќа, успех, мир и благосостојба во вашите домови.
Бајрам Шериф Мубарек Олсун.

Претседател на Советот
Општина Маврово и Ростуша
Неџат Исмаили 

image

Related Posts

Tags

Share This

Download mp3