КОНКУРС

Jan 18, 2022 by

КОНКУРС за доделување на еднократен финансики надомест на редовни и...

повеке

ЈАВЕН ОГЛАС, ОДЛУКА...

Jan 11, 2022 by

ЈАВЕН ОГЛАС И ПРИЈАВА ЗА ОБЈАВА НА ВЕБ СТРАНАТА НА ОПШТИНАТА ЈАВЕН...

повеке
Download mp3