Министерот за Внатрешни Работи...

May 31, 2021 by

Во кампот за обука на БЈБ при МВР на РСМ, во Лазарополе – Општина...

повеке

Работен состанок на Градоначал...

May 27, 2021 by

Работен состанок на Градоначалникот Медат Куртовски со претставници од...

повеке

ПРОЕКТ „АВАНТУРИСТИЧКИ ТУРИЗАМ...

May 12, 2021 by

Финансирано од: Европската унија претставена од Делегацијата на ЕУ...

повеке

ИЗГРАДБАТА НА ВЕЛОСИПЕДСКИТЕ П...

May 11, 2021 by

Фирмата “Фортеса” која го доби тендерот за изградба на...

повеке
Download mp3