Започна асфалтирање на локални...

Nov 5, 2020 by

Започна асфалтирање на локалниот пат за с. Ростуше. После завршувањето со...

повеке

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Nov 5, 2020 by

За достапност на документ и одржување на јавна расправа/видео...

повеке
Download mp3