Еколошка акција на целата тери...

Oct 10, 2020 by

Еколошка акција на целата територија на Општина Маврово и...

повеке

Во чест и голема почит кон заг...

Oct 10, 2020 by

Денес, вработените во Општина Маврово и Ростуше, во чест и голема почит...

повеке

Градоначалникот на Општина Мав...

Oct 10, 2020 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски, имаше...

повеке

ОДЛУКА За вршење избор на канд...

Oct 1, 2020 by

ОДЛУКА За вршење избор на кандидат по јавен оглас за...

повеке
Download mp3