Комисијата за заштита на пацие...

Sep 19, 2020 by

Комисијата за заштита на пациентите како помошно тело на Советот на...

повеке

Градоначалникот на Општина Мав...

Sep 16, 2020 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски на...

повеке

Известување

Sep 16, 2020 by

Известување, Општина Маврово и Ростуше ги известува сите граѓани дека...

повеке

Кризниот штаб за справување со...

Sep 11, 2020 by

Кризниот штаб за справување со корона вирусот при Општина Маврово и...

повеке

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА на ...

Sep 10, 2020 by

Р О С Т У Ш Е ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА на ООУ „ Х А Ј А Н С Е Л М А Н И...

повеке
Download mp3