Почитувани наши сограѓани, сак...

Apr 21, 2020 by

Почитувани наши сограѓани, сакаме да ве известиме дека со допис од...

повеке

Кризниот штаб за справување со...

Apr 21, 2020 by

Кризниот штаб за справување со корона вирусот при Општина Маврово и...

повеке

Покана за тендер

Apr 21, 2020 by

INVITATION TO TENDER FOR “IDENTIFICATION, CONSTRUCTION AND INTERVENTION FOR IMPROVING MARKING AND SIGNING FOR CREATION OF 40 KM BIKE...

повеке

Почитувани граѓани,...

Apr 18, 2020 by

Почитувани граѓани, Со особена чест и задоволство, од свое лично име, од...

повеке

Новата мерка за забрана на дви...

Apr 17, 2020 by

Денес 17.04.2020 година (петок) од 16:00 часот до 21.04.2020 година (вторник) до 05:00...

повеке
Download mp3