Проект за локална регионална к...

Feb 26, 2020 by

роект за локална регионална конкурентност – План за управување со...

повеке

Свечено отворен 57-миот Мавров...

Feb 24, 2020 by

Со положување свежо цвеќе од страна на Градоначалникот на Општина...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Feb 12, 2020 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски положи...

повеке

СЛУЖБЕН ГЛАСНИК 2020...

Feb 8, 2020 by

  СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ  1-2020   СЛУЖБЕН ГЛАСНИК БРОЈ ...

повеке

Финансиска помош за настрадан...

Feb 1, 2020 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше на својата 37- ма седница, покрај...

повеке
Download mp3