Оглас

Dec 25, 2019 by

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија  Проект за...

повеке

Примопредавање на две машини &...

Dec 24, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски и...

повеке

Нека е честит “21 Декември ...

Dec 21, 2019 by

Нека е честит “21 Декември – Ден на наставата на Турски јазик”,...

повеке

Потпишан договор за отпочнувањ...

Dec 20, 2019 by

Потпишан договор за отпочнување на градежни активности во с....

повеке
Download mp3