ИЗВЕСТУВАЊЕ

Nov 19, 2019 by

Јавен оглас Се известува заинтересираната јавност дека Меѓуопштинскиот...

повеке

Започнаа градежните активности...

Nov 18, 2019 by

Започнаа градежните активности на локалниот пат во село...

повеке

Советот на Општина Маврово и Р...

Nov 14, 2019 by

Советот на Општина Маврово и Ростуше на 15.11.2019 (петок) со почеток во 14:00...

повеке

Проектот МСИП

Nov 14, 2019 by

Преку проектот МСИП – Подобрување на општинските услуги,...

повеке

Градоначалникот Медат Куртовск...

Nov 11, 2019 by

Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски беше на...

повеке
Download mp3